Disclaimer

 

De informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie niet volledig is, inmiddels achterhaald is door de wetenschap, vatbaar is voor meerdere uitleg of zelfs onjuistheden bevat.

De Nederlandse Vereniging Williams-Beuren Syndroom (NVWBS) aanvaardt als eigenaar van deze website geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van deze informatie. Dit geldt ook voor de websites waarnaar op deze website wordt verwezen. Gebruik maken van de links op de website is geheel voor eigen risico.

De inhoud van de website is uitsluitend bedoeld ter informatie en kan op geen enkele wijze het advies van een arts of andere (para-)medicus vervangen. De informatie op deze site is nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van een diagnose.

Wanneer je de website bezoekt, een actie start, je persoonlijke gegevens aan ons doorgeeft, of een donatie doet, worden je gegevens vastgelegd. Deze gegevens verstrekt de NVWBS niet aan derden, tenzij wij daartoe verplicht worden op grond van een wettelijke voorschrift, gerechtelijk vonnis of ambtelijk bevel. De NVWBS gebruikt je gegevens voor registraties van deelname aan evenementen, voor het verwerken van donaties, voor het verstrekken van informatie of voor het vragen van steun. Als je geen informatie van de NVWBS meer wil ontvangen of bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact op via: ofni.[antispam].@nvwbs.nl Voor het afmelden van de nieuwsbrief of e-mailings kun je je afmelden via de afmeldlink onderaan ieder e-mailbericht.

Mis geen update!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Beveiligingscode Beveiligingscode

Contact

Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom

Bolbergseweg 12a

4854 NG Bavel

Email: ofni.[antispam].@nvwbs.nl

 

KvK-nummer 64911551

Steun onze vereniging en profiteer daarmee van al het werk dat we doen in belang van jou of je kind.

ANBI