Kom je met ons picknicken?

Geplaatst op 25-07-2021  -  Categorie: Algemeen

Wanneer de Corona regelingen het toelaten zouden we heel graag weer een aantal picknicks willen organiseren op verschillende datums en locaties in Nederland! Hopelijk kunnen we elkaar weer live ontmoeten, om samen te lachen, te spelen, een eigen broodje te eten of wat te drinken, en om lekker veel te kletsen.

Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren willen we de locaties weer grofweg verdelen tussen: noord/ oost, west en zuid Nederland. Uiteraard hoef je je niet aan de regio te houden waar je vandaan komt, je bepaalt zelf wat je het beste uitkomt of het leukste lijkt.

De datums hebben we inmiddels vastgesteld, dus zet die alvast in je agenda. En ook hebben we per picknick een coördinator vastgesteld:

  • Noord/oost Nederland: 21 Augustus Annemiek, Petra & Marlies
  • West Nederland: 29 Augustus Brigit Froger-Siskens
  • Zuid-Nederland: 5 September Rob Hermes

We hebben nog geen definitieve locaties gevonden en het is verder nog niet geregeld, dus dat moet de komende weken nog gebeuren. Brigit en Rob zouden het leuk vinden om dit samen met iemand te organiseren. Wie van jullie zou dat willen doen? Heel veel tijd hoeft het niet te kosten, maar het zou leuk zijn om deze taak jaarlijks te rouleren tussen de verschillende leden.

Je kunt Brigit (0647460410) of Rob (0618517852) appen of bellen als je hier interesse of vragen over hebt.


Mis geen update!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Beveiligingscode Beveiligingscode

Contact

Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom

Bolbergseweg 12a

4854 NG Bavel

Email: ofni.[antispam].@nvwbs.nl

 

KvK-nummer 64911551

Steun onze vereniging en profiteer daarmee van al het werk dat we doen in belang van jou of je kind.

ANBI