Nieuw bestuurslid: Robert Lamers

Geplaatst op 03-05-2021  -  Categorie: Algemeen

Mijn naam is Robert Lamers en ik woon samen met Femke en mijn zonen Casper (9) en Lucas (7) in Berlicum. Lucas heeft het syndroom van Williams en dat weten we sinds hij 5 maanden oud is. Vrij kort daarop zijn we lid geworden van de NVWBS en dat heeft ons in de periode daarna (en nog steeds) veel geholpen. Sinds afgelopen november ben ik toegetreden tot het bestuur van de Williams vereniging.

Door de jaren heen ben ik me meer gaan interesseren in het verenigingsleven omdat ik graag iets wil bijdragen aan de maatschappij met een voorkeur voor verenigingen waar ik een band mee heb. Dat heb ik bijvoorbeeld bij de plaatselijke hockeyvereniging, waar ik een klein beetje vrijwilligerswerk voor doe, maar veel sterker bij de NVWBS, vanwege Lucas.

 

robert-lamers-en-zijn-zoon

 

Vanuit mijn werk ben ik gewend om met financiën en budgetten om te gaan en vind het leuk om met excel spreadsheets te werken (consulting tik denk ik). Toen ik de voorzitter sprak over het vrijkomen van de rol van Penningmeester merkte ik dat ik direct enthousiast werd. Een rol waar ik mijn ei in kwijt kan en ook veel kan leren, want in alle eerlijkheid is dit nieuw terrein voor mij en kan ik nog veel leren van bijvoorbeeld het proces rondom overheidssubsidies.

Vanaf november heb ik samen met Paul Wezenbeek (aftredend penningmeester) meerdere avonden aan de overdracht gewerkt. Bij deze wil ik Paul heel erg bedanken voor zijn tijd en geduld om me klaar te maken voor deze rol. Ik heb heel veel zin om deze rol de komende tijd op een goede manier neer te zetten voor een vereniging met veel ambitie, waar gebouwd wordt aan meer kennis rondom het Williams syndroom en minstens even veel aandacht is voor het laten samenkomen van de leden, zowel jong als oud. Hopelijk is dat laatste snel weer mogelijk en tot snel in deze gekke Coronatijd.


Mis geen update!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Beveiligingscode Beveiligingscode

Contact

Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom

Bolbergseweg 12a

4854 NG Bavel

Email: ofni.[antispam].@nvwbs.nl

 

KvK-nummer 64911551

Steun onze vereniging en profiteer daarmee van al het werk dat we doen in belang van jou of je kind.

ANBI